Proficiat! in 2019 is het zo ver!

Een communiefeest, lentefeest of vormsel is steeds een belangrijke gebeurtenis in het leven van je zoon of dochter. Daarom is dit zeker een perfect moment om foto's te laten maken.

 

Net zoals gezinsfotografie en kinderfotografie, werk ik het liefste op een plek waar je zoon of dochter zich het beste thuis voelt! En dat kan thuis zijn of in de natuur.

 

Communiefotografie hoeft niet altijd 'serieus' te zijn. Het is immers heel leuk wanneer je kind zijn eigen stempel kan zetten op de foto's. Dit zorgt voor een leuke herinnering. 

Zo liet Seppe, een echte Harry Potter-fan, zich helemaal gaan tijdens de shoot! Dit zorgde voor hele geestige foto's.
Zo liet Seppe, een echte Harry Potter-fan, zich helemaal gaan tijdens de shoot! Dit zorgde voor hele geestige foto's.

Investering voor later

fotoshoot

Ik fotografeer je zoon en/of dochter tijdens deze fotoshoot. We gaan op locatie naar keuze van je kind(eren) en we ontdekken deze plaats. Heerlijk ongedwongen spelen of wandelen: ik probeer jullie kind(eren) te fotograferen zoals ze echt zijn!

Deze gezellige fotoshoot duurt zo'n 45 minuten omdat kinderen en jongeren snel hun aandacht kwijt zijn en liever van 'kort maar krachtig' houden!
Jullie krijgen zo'n 35 digitale foto's bewerkt en in hoge resolutie. 

€135

gezinsfotografie

Heel vaak krijg ik de vraag of ik ook het gezin wil fotograferen tijdens een fotoshoot voor een lentefeest, communie of vormsel. Dit is zeker een begrijpelijke vraag. Daarom geef ik een aanbieding op gezinsfotografie voor kinderen die dit jaar een feest vieren! 

We gaan er op uit of blijven bij jullie thuis, zo voelt iedereen zich op zijn gemak. Deze fotoshoot duurt om en bij een (klein) uur, zodat ik tijd heb om van iedereen foto's te maken. Jullie krijgen zo'n 45 digitale foto's bewerkt in hoge resolutie. 

€ 160


Houd zeker de facebookpagina van Fotonoor in de gaten! Ik lanceer immers in januari een vaste datum in de Paasvakantie waarbij jullie aan een goedkoper tarief communiefoto's kunnen laten maken! 

Contacteer Nele

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.