Investering

Een fotoshoot is een investering maar vaak ook een mooie herinnering, een samenzijn, een moment om te genieten... Je laat niet simpelweg beelden schieten maar je laat iets maken om te koesteren. 

 

Ik ben gespecialiseerd in lifestyle fotografie: foto's op locatie of een gewoon dagje bij je thuis. Mensen en kinderen voelen zich het meeste op hun gemak thuis of in een natuurlijke omgeving. 

Na afloop krijgen jullie de foto's in hoge resolutie, binnen de twee weken.  Deze foto's verschijnen bewerkt in een online album zodat je ze kan downloaden. Dit is absoluut de sterkte van Fotonoor: je krijgt heel wat beelden voor jezelf zonder extra kost. 

Gezin

Het gezinsleven is heerlijk om te fotograferen. Laat belangrijke momenten in je leven vastleggen in een reportage bij je thuis. Of ga heerlijk buiten samen met de kinderen. Vaak is de moment van de shoot ook een heerlijke herinnering en een moment van rust en ontspanning. Gezinsfotografie duurt meestal een 60 minuten, dit omdat kinderen zich niet zo heel lang kunnen concentreren. Jullie krijgen 50 bewerkte foto's in hoge resolutie. 

€175

Portret of kinderen

Samen gaan we heerlijk naar buiten! Tot twee personen kan je dit pakket kiezen. Broer en zus, moeder en dochter, vader en kind, jij en je partner, verlovingsshoot voor je huwelijkskaartjes... Maar ook jezelf tijdens een mooie tijd in je leven of je zwangerschap .. Deze gezellige fotoshoot duurt zo'n 45 tot 60 minuten. Je krijgt 40 bewerkte beelden in hoge resolutie. 

€150

familie of groepen

Groepen fotograferen vraagt tijd en dus duurt zo'n shoot een uur tot anderhalf uur. De groep wordt in zijn geheel gefotografeerd, maar ook kleinere groepjes krijgen aandacht. 

 

Vanaf 7 personen krijg je zo'n 60 beelden in hoge resolutie. Natuurlijk zijn deze bewerkt voor een maximaal effect. 

€ 220

Vanaf 9 personen duurt een shoot langer en krijg je dan ook 75 beelden in hoge resolutie die ook nabewerkt zijn. 

€ 270


Huwelijksfotografie

Een huwelijksreportage is één van de meest belangrijke foto's die je laat nemen in je leven. Deze fotograaf reist een hele dag met je mee. Naast een 'fotoshoot' om portretten te maken van jullie als koppel, gaat deze fotograaf ook de kleine momentjes van die dag fotograferen. Zo kunnen jullie jarenlang genieten van de sfeer van jullie huwelijksdag. 

Trouw je kort maar krachtig? Heb je slechts een fotograaf nodig voor de allerbelangrijkste momenten? Dan sta ik 4-5 uur tot jullie beschikking. Na afloop krijgen jullie 200 bewerkte foto's in hoge resolutie van deze prachtige dag. 

€ 560

Houd je van een groot, spectaculair feest en wil je een huwelijksfotograaf die je een hele dag vergezelt? Dan sta ik tot 10 uur lang tot jullie beschikking. Na afloop krijgen jullie zo'n 450 bewerkte foto's in hoge resolutie van jullie prachtige dag. 

€ 999

Lieve woorden :)

Nele slaagt er altijd in om prachtige foto's te nemen. Zowel op ons huwelijk als de tweede verjaardag van onze dochter zorgde ze ervoor dat de foto's zeer natuurlijk overkomen. Niks geposeerd of geforceerd, gewoon zoals het was! 

 

Elke keer opnieuw is het moeilijk om een 'lievelingsfoto' te kiezen omdat er zo veel keuze is! 

 

Een topmadam en een topfotografe. 

 

 

 

 

 

Cath C. (huwelijksfotografie en kinderportretten)

Contacteer Nele

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.